ЈАВНА РАСПРАВА – СТРАТЕГИЈА ОДРЖИВОГ РАЗВОЈА ОПШТИНЕ НОВИ КНЕЖЕВАЦ ОД 2015 ДО 2020

OБАВЕШТЕЊЕ

Обавештамо Вас да је завршен нацрт Стратегије одрживог развоја Општине Нови Кнежевац од 2015 – 2020. год. и представљамо Вам овај документ на јавни увид.

Захваљујући заједничким напорима и ажурности чланова радних тимова, дошли смо до једног заједничког предлога који је још увек подложан изменама.

Јавна расправа овог нацрта вршиће се наредних 30 дана, односно од 28.12.2015. године до 28.01.2016. године. Нацрт Стратегије можете скинути са званичне интернет презентације Општине Нови Кнежевац.

Све предлоге за допуне и измене можете попунити на Обрасцу који можете скинути са интернет презентације, и доставити га у електронској или штампаној форми. Попуњене предлоге за измене и допуне можете слати Координатору израде Стратегије развоја Катарини Николин на емаил адресу katarina.nikolin@noviknezevac.rs, или у штампаној форми на адресу Општинска Управа Општине Нови Кнежевац, Краља Петра Првог Карађорђевића број 1, 23330 Нови Кнежевац.

У нади да ћете и у завршном делу израде овог важног стратешког документа бити активни бар колико и до сада, очекујемо све Ваше предлоге.

С поштовањем,

Координатор
Катарина Николин,с.р.
Председник Савета
Драган Бабић,с.р.

КОНТАКТ ОСОБА

  • Катарина Николин

  • katarina.nikolin@noviknezevac.rs

  • Општинска Управа Општине Нови Кнежевац
    Краља Петра Првог Карађорђевића број 1
    23330 Нови Кнежевац

ДОКУМЕНТИ

Обавештење за грађане
Преузмите документ: PDF

Стратегија одрживог развоја општине Нови Кнежевац 2015-2020.године
Преузмите документ: PDF

Образац за коментаре Стратегија одрживог развоја
Преузмите документ: DOC